Victoria – Matplatsen

DSC_6057

om-mat

blogg     instagram     facebook

Varmt välkomna till MATPLATSEN! En blogg med fokus på mat i alla former och guldkant på vardagen. Recept, restaurangbesök och hämtmat blandas med shopping, familj, livsstil och feelgood. Victoria Riis heter jag som driver bloggen och den har funnits sen 2005 och innehåller nu ett stort receptregister. Här på MATPLATSEN samlar jag mina recept, provlagar, bakar, exprimenterar i köket och testar nya produkter. Bjuder på en glimt av vardagen och min familj och annat som ligger mig varmt om hjärtat som resor, inredning och mode. Är en riktig livsnjutare. Älskar kokböcker, köksredskap, porslin, kläder, väskor och fina ting. Guldkant på tillvaron och feelgood i vardagen. Galen i skaldjur, smörgåstårta, wienerbröd och bakelser. Choklad i alla former. Ett gott vin, en iskall cola, varm choklad med vispgrädde. En god köttbit med potatisgratäng. Sås i stora lass. Och ostar av alla de sorter.

Från början var bloggen en plats för mig att samla mina recept så jag kunde komma åt dem var jag än var. Jag hade en handfull läsare till att börja med men sedan spred det sig till vänner och vänners bekanta och vänners vänners bekanta och plötsligt hade jag tusentals läsare. Numera driver jag bloggen som mitt företag. Tack vare bloggen har jag fått vara med om mycket kul. Jag har många samarbeten med olika företag och produkter, gästbloggar, anlitas för matstyling och skriver recept till tidningar och receptfoldrar, spelat in matlagningsfilmer, deltagit i flertalet mat- och dryckesresor och bloggen vann Matbloggspriset – folkets val, 2011 och 2012. Figurerat i tidningar som Amelia, Mama, Nerikes Allehanda, Expressen söndag, Mitt kök mm med allt från hemma-hos-reportage till recept och intervjuer.

Det är fantastiskt kul att kunna jobba med vad som från början var en hobby och en dröm och allra roligast är det med alla fantastiska följare som ger så mycket tillbaka, utan er vore inte bloggen vad den är!

KRAM Victoria ♥

TA DEL AV DE SENASTE UPPDATERINGARNA!

FÅ VÅRT NYHETSBREV "TAILSWEEP - UPDATES"

MADE WITH love BY