Molly Rustas

molly

blogg     instagram

Jag är en 21 årig tjej som är född och uppvuxen i Enviken, en liten by i Dalarna, men sedan 4 år tillbaka bosatt i Stockholm. Jag älskar att inspirera folk till sakerna jag själv brinner för. Mitt fokus i bloggen ligger på kläder, träning, resor, nära och kära.. Ja, min livsstil helt enkelt. För mig är kvalitén viktig och jag är väldigt noggrann med att allt ska flyta ihop på ett fint sätt. Jag försöker förmedla mina dagar i vackra bilder och delar med mig av allt i från dagens outfits, till en bild efter joggingrundan i Dalarna, till godispåsen jag mumsar i mig på fredagskvällarna. Jag tycker det är viktigt med en sund balans här i livet.

Vid sidan av min blogg lanserade jag tillsammans med stjärnPTn Dflex för 1,5 år sedan en tränings-app vid namn BikiniFit. Appen blev en succé och hamnade på första plats på AppStore Sveriges topplista. Ett par månader senare så kickade vi även igång ”bikini fit” träningspass som allmänheten fick anmäla sig till, vilket mina läsare tyckte var väldigt roligt. Nu så här ett år senare så har vi 5 dubblats i storlek och har långa väntelistor till kommande terminer. Det känns helt otroligt.

Hur började denna resa nu då? Det var en en varm kväll i Juli 2009 som jag startade min blogg. Då utan några som helst tankar eller förhoppningar om att den skulle växa så snabbt och ta mig dit jag är idag. Jag var då en liten (vilket jag fortfarande är) och ganska blyg tjej som hade ett stort hjärta för kläder. Jag hade min egna stil och vågade gå runt i det som föll mig själv i smaken. Mamma ställde upp och var min fotograf och jag använde mig av en liten digitalkamera. Jag delade med mig av allt från inredningen hemma, till pappas middagar och mina senaste inköp. Jag tror att det var just det som folk fattade intresse för från början. Jag delade med mig av lite allt möjligt.

Under dessa år har jag fått varit med om otroligt mycket häftigt. Allt ifrån äran att göra en underklädeskampanj för Sloggi, besökt Tv4 Nyhetsmorgon, till sponsrade resor, samarbeten med stora varumärken och inte minst framgången med Bikini Fit. Jag hade aldrig vågat drömma om att få vara med om allt detta för några år sedan. Jag är så tacksam för alla underbart stöttande och hjälpsamma människor jag har runt omkring mig och inte minst mina läsare. Utan alla er hade jag aldrig kommit hit jag är idag. Men ännu är inte resan över!

Nomineringar:

Årets modeblogg – Finest awards 2014
Årets bloggraket – VeckoRevyn Blog Awards 2014
Årets träningsblogg – Finest awards 2015

 

TA DEL AV DE SENASTE UPPDATERINGARNA!

FÅ VÅRT NYHETSBREV "TAILSWEEP - UPDATES"

MADE WITH love BY