Ebba Zingmark

ebba

 

blogg     instagram     facebook

 

Mitt namn är Ebba Zingmark, jag är 20 år och uppväxt i Umeå.
Jag startade min blogg 2008 som en produkt av mitt intresse för fotografi.
Efter att ha publicerat några looks på siten Lookbook.nu började besökare från hela världen hitta till min blogg.
Redan från start kan man säga att mitt fokus legat på mode med samvete.
Mitt intresse för miljö, djurrätt och jämställdhet har gjort att min blogg fått en vinkel som många andra mode- och livsstilsbloggar saknar. Tack vare Lookbook var min målgrupp redan från start väldigt internationell, vilket lett till många spännande resor.
Ända sedan bloggens födelse har jag även modellat från och till vid sidan av, vilket jag haft nytta av i många bloggsamarbeten. Dessa faktorer har bland annat fört mig till NY, Milano, London, Dallas, Peking och Seoul för plåtningar och inspelningar.
Min blogg har uppmärksammats i nyhetskanaler som Aftonbladet, Västerbottensnytt och VK. Utöver det har jag bland annat synts i ELLE Russia, Vogue Korea, Vogue Germany och Nylon Japan, samt i editorials för Veckorevyn.
Förutom samarbeten med märken som Nike, Zara, Mango, Monki, Urban Outfitters (med flera), två klädkollektioner, host-jobb på events och moderedaktörsjobb för modette.se, devote.se, Two For Fashion och en spalt i ELLE girl Korea med mera, så har bloggen även givit mig chansen att under ett mycket lärorikt halvår jobba som programledare för undoms-talkshowen MVH i SVT.
År 2014 tog jag studenten från Medialinjen med inrikting på Grafisk Design och kort därefter flyttade jag till Berlin där jag nu är bosatt och jobbar heltid med min blogg och uppdrag/samarbeten kring den.

Nomineringar:
”Årets modeblogg” – Veckorevyn blogawards 2013
”Most creative fashion blog” – Stylight Fashion Influencer Awards 2014

TA DEL AV DE SENASTE UPPDATERINGARNA!

FÅ VÅRT NYHETSBREV "TAILSWEEP - UPDATES"

MADE WITH love BY