Carolines Mode

carolineB2
caroline-omslag

blogg     instagram     facebook

 

Carolines Mode startades 2005 av mig Caroline Blomst och min sambo Daniel Troyse. I början var det en renodlad streetstyleblogg där vi fotograferade människor på stan. Bloggen blev snabbt en snackis och 2007 växte bloggen, vi adderade modenyheter och skönhetstips blandat med streetstyle och mina egna outfits. Det la grunden till det Carolines Mode vi har idag.

Carolines Mode har stor kredibilitet och är en välkänd blogg i modebranchen världen över, vi driver också en av de största streetstylebloggarna i världen.

Förutom bloggandet driver jag även mitt egna klädmärke som jag designar. Jag har även gjort stora designsamarbeten med till exempel Esprit där jag gjort en badkollektion, Gina Tricot där jag designade en kollektion med t-shirts, Deichmann där jag skapat en skokollektion, Superga där jag designat två par skor och Six London där jag gjorde en sko. Ni märker säkert att skor ligger mig varmt om hjärtat.

I bloggen varvar vi som sagt mode och en del manligt mode med skönhet, livsstil, inredning, streetstyle och outfits. Vårt stora fokus ligger på mode. Nu i April fick jag och Daniel en dotter, Bambi, hon är också med på ett hörn i bloggen under kategorien ‘I’m Bambi’ så det blir lite barnmode också.

Vi jobbar även kontinuerligt med och förser världens modemagasin och onlinemedia med våra snygga och inspirerade streetstylebilder. Bilderna fotograferar vi under resor, modeveckorna i Paris, Milano, London och här i Stockholm för att få en så skön blandning som möjligt. Vi fokuserar på inspiration och kvalitet. Bland annat kan du se våra bilder i Vogue, Elle, Net-A.Porter, Style.com, WhoWhatWear, Rachel Zoe – The Zoe Report, L’Officiel, Glamour, Grazia med flera.

Jag och Daniel har också jobbat med klienter som Style.com, H&M, Zara, Tre, Esprit, Tretorn, Gant, Stadium, Gina Tricot, Esprit, MQ, Ellos och Nacka Forum med allt från events, design till modereportage och fotografering.

Utöver detta är jag Rekorderlig ciders covergirl i deras ‘Beautifully Swedish kampanj’ och åker runt i världen med dem och syns på event och på reklamposters. Både jag och Daniel har även arbetat som moderedaktörer för tidningen City under ett par års tid.

TA DEL AV DE SENASTE UPPDATERINGARNA!

FÅ VÅRT NYHETSBREV "TAILSWEEP - UPDATES"

MADE WITH love BY